FAQ

Je kan solliciteren op onze website, binnen 1 werkdag wordt er telefonisch contact met je opgenomen om de vacature met je door te nemen en en te kijken of je op basis van werkervaring en opleiding geschikt bent voor de functie.

Bij over ons kan je meer informatie vinden over de openstaande vacatures binnen De Werfwinkel.

Voor je inschrijving is een naam, adres, telefoonnummer en adres vereist. Voor het aanmaken van een contract hebben we ook een kopie van een geldig paspoort / legitimatiebewijs of bankpas nodig. Tot slot is een cv handig zodat we deze kunnen meesturen met je sollicitatie naar de opdrachtgever.nstaande vacatures binnen De Werfwinkel.

Voordat jij start als uitzendkracht ontvang jij alle benodigde informatie over je nieuwe werk (arbeidsomstandigheden, plaatsingsbevestigingen en huisregels. Verloopt je nieuwe baan niet zoals je verwacht had? Dan zijn wij daar om jou te helpen.

Alleen als jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Als jij in de sollicitatiefase referenties hebt opgegeven mag de werkgever ervan uitgaan dat er toestemming is opgegeven. Er mag alleen informatie gevraagd worden die direct verband houdt met de functie en er mag geen inbreuk gemaakt worden op je persoonlijke omstandigheden.gekregen via je vorige werkgevers.

Zodra jij op gesprek bent geweest bij de opdrachtgever en je mag starten zorgen wij dat jij je online inschrijft en dat wij je plaatsing kunnen aanmaken. Zodra deze aangemaakt is kan je kiezen voor wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse verloning. Elke woensdag / donderdag wordt het loon uitbetaald bij wekelijkse betaling.

Voor jou willen wij een optimale dienstverlening kunnen bieden en zijn verbeteringen en feedback altijd welkom. Heb jij feedback voor ons? Of heb je een vraag of klacht? Dan vragen we je dit formulier op de website in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Natuurlijk kruip je het liefst direct onder de wol als je ziek bent. Wel is het belangrijk dat je opdrachtgever en ons even op de hoogte brengt. Bel uiterlijk een uur voordat je zou beginnen je leidinggevende om je ziek te melden. 

Word je tijdens het werk ziek? Meld je dan bij jouw directe leidinggevende en bel daarna ons.

De eerste ziektedag geldt als wachtdag, deze dag krijg je dus niet uitbetaald. Vanaf de tweede dag krijg je 91 procent van je loon betaald over het minimaal overeengekomen uren. In het tweede ziektejaar wordt dat 80 procent.

Wij vinden jouw privacy belangrijk en gaan daarom vertrouwelijk, zorgvuldig en volgens de geldende privacyverklaring met jouw persoonsgegevens om. Lees de volledige privacyverklaring hier.